با استفاده از آجیل مشکل گشا می توانید شکمی تخت به خود هدیه دهید

گنجاندن آجیل در رژیم غذایی با بهبود سلامت قلب مرتبط است .

این به این دلیل است که مصرف آجیل به حفظ سلامت دیواره سرخرگ ها کمک می کند، کلسترول را متعادل می کند و تجمع رسوباتی به نام پلاک را کاهش می دهد و در عین حال خطر لخته شدن خون را نیز کاهش می دهد.

آجیل مشکل گشا کیفیت بالایی دارد.

دلایلی که چرا آجیل ها از سلامت قلب حمایت می کنند بسیار زیاد است و شامل چربی مفید آن ها که عمدتاً تک و چند غیراشباع است، محتوای فیبر آنها، وجود فیتوسترول ها و همچنین سهم پروتئین هایی مانند ال-آرژنین است که به آرامش رگ های خونی کمک می کند. فشار خون پایین.

اگرچه آجیل درختی برای بسیاری یک غذای مفید است، اما آجیل درختی یکی از هشت آلرژن رایج غذایی است و در نتیجه می تواند باعث واکنش های آلرژیک ، از جمله آنافیلاکسی شدید شود.

آجیل

آلودگی متقاطع یک نگرانی خاص برای کسانی است که به آجیل آلرژی دارند و هنگام غذا خوردن خارج از خانه احتیاط بیشتری می طلبد.

آجیل کامل ممکن است خطر خفگی را به همراه داشته باشد ، به خصوص برای کودکان زیر پنج سال.

تحقیقات نشان می دهد که آجیل بخشی منظم از یک رژیم غذایی سالم به تنظیم وزن ما کمک می کند و می تواند از بیماری های مزمن (مانند بیماری قلبی و دیابت ) محافظت کند.

اگرچه تحقیقات محدودی در مورد بذر انجام شده است.

تصور می شود که آنها به دلیل محتوای مواد مغذی خود دارای مزایای سلامتی مشابهی هستند.

آجیل یک میوه خشک ساده است که از یک یا دو هسته خوراکی در داخل یک پوسته سخت تشکیل شده است.

آجیل شامل:

بادام ها
آجیل برزیلی
بادام هندی
فندق
ماکادمیا
گردوی آمریکایی
آجیل کاج
پسته
گردو
بادام زمینی ها حبوبات هستند، به دلیل ویژگی های مشابه با سایر آجیل های درختی در رده آجیل طبقه بندی می شوند.