ترکیب ژله
خواص مفید ژله در کرج به دلیل ترکیب منحصر به فرد آن است تنها دو ماده در یک محصول طبیعی وجود دارد شهد میوه و ژلاتین. به همین دلیل است که ژله آماده با ویتامین ها و مواد معدنی غنی شده است که میوه هایی را که از آن آب تهیه می شود تشکیل می دهند.
بنابراین، به عنوان مثال، اگر از گیلاس تازه استفاده می شد، محصول با ویتامین های C، A و D، فیبر غذایی و اسیدهای آلی اشباع شده است.
ژلاتین کلاژن خالص یا پروتئین حیوانی است. به عنوان یک متمرکز کننده عمل می کند.
ژله کالری
بسته به اینکه از چه میوه ای تهیه شده است، محتوای کالری محصول نهایی ممکن است متفاوت باشد در صورت استفاده از پرتقال 87.6 کیلو کالری، توت فرنگی یا سیب 70 کیلو کالری. و بیش از 160 کیلو کالری در صورتی که از لبنیات در هنگام پخت استفاده می شد.
فواید ژله برای بدن انسان
فواید ژله میوه برای انسان بسیار ارزشمند است. همچنین به لطف ژلاتین می توانید دسری بر پایه پکتین و آگار تهیه کنید که در اکثر دستورهای غذایی موجود است، این محصول تأثیر مثبتی بر سیستم غضروف دارد.
فواید ژله برای مفاصل توسط بسیاری از دانشمندان بیان شده است، کلاژن که بخشی از آن است، جزء اصلی تاندون ها، رباط ها و بافت غضروفی است، سایش سریعتر مفاصل به دلیل کمبود این ماده است.
عامل ژل کننده برای مو و ناخن مفید است، بنابراین به طور فعال در لوازم آرایشی استفاده می شود 18 اسید آمینه منبع انرژی برای مغز، عضلات و سیستم عصبی هستند. استفاده منظم از ژلاتین می تواند تمام فرآیندهای متابولیک را تسریع کند.
اگر دسر بر اساس آگار آگار تهیه شود، محصول سرشار از موارد زیر است:
پلی ساکاریدها؛
اهن؛
ید؛
منیزیم؛
کلسیم؛
اسید فولیک.
با توجه به اینکه آگار دارای الیاف درشت است، استفاده از آن تأثیر مثبتی بر پریستالیس روده دارد، به صورت مکانیکی تمیز می شود علاوه بر این، این جزء به حذف سموم، سموم و سایر مواد مضر از بدن کمک می کند.