چگونه سیر همدان در بازار مناسب را انتخاب کنیم؟سیر همدان در بازار یک گیاه سبزی چند ساله با پیازی با بو و طعم قوی است.
این طعم مشخص به همین دلیل است که آن را یکی از چاشنی های اصلی غذاهای فرانسوی می دانند.
سر سیر همدان در بازار از چندین حبه تشکیل شده است که در آشپزخانه بسیار محبوب هستند.
انواع مختلفی از سیر همدان در بازار وجود دارد که رایج ترین آنها سیر همدان در بازار سفید و سیر همدان در بازار بنفش است.
مصرف روزانه 3 تا 6 گرم سیر همدان در بازار خام به مدت هفت تا هشت روز در انسان این مشاهدات را تایید نکرد.
ما می دانیم که با وزن معادل، سیر همدان در بازار ظرفیت آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به طیف گسترده ای از سبزیجات دارد.
از سوی دیگر، زمانی که دفعات و اندازه قسمتی که معمولاً مصرف میشود در نظر گرفته میشود، تأثیر مصرف سیر همدان در بازار بر ظرفیت کل آنتیاکسیدانی در مقایسه با سایر سبزیجاتی که در مقادیر بیشتر مصرف میشوند، محدود باقی میماند.
به طور کلی به صراحت می توان بیان نمود که آنزیم موجود در سیر همدان در بازار که به تشکیل آلیسین و سایر ترکیبات گوگردی اجازه می دهد در اثر حرارت غیرفعال می شود.
بسته به نحوه و زمان پخت سیر همدان در بازار، ترکیبات گوگردی تشکیل شده متفاوت خواهد بود و ممکن است میزان آنتی اکسیدان ها کاهش یابد.
بنابراین خواص سیر همدان در بازار خام بر خواص سیر همدان در بازار پخته برتری دارد.
نکته: سیر همدان در بازار را 20 دقیقه یا کمتر قبل از پایان پخت اضافه کنید تا کیفیت ترکیبات فعال آن تا حد امکان حفظ شود.
در دو مورد از این مطالعات، مصرف روزانه 3 گرم و 10 گرم سیر همدان در بازار تازه به ترتیب به مدت 16 و 8 هفته، به کاهش کلسترول کل کمک کرد.