با انواع بسیاری از قارچ ها، امکانات (و دستور العمل ها) بی پایان است. قارچ ها سرشار از فیبر و ویتامین هستند و همچنین فاقد چربی و کلسترول هستند. آنها به دلیل تطبیق پذیری و همچنین بافت و بافت گوشت مانندشان در سرتاسر جهان محبوب هستند .
- بیشتر بخوانید: قارچ جنگلی
و این روزها، ما معمولاً مجبور نیستیم برای کشف همه آنها بیشتر از راهروی محصولات سفر کنیم. در اینجا، ما نگاهی به مشخصات طعم و ویژگی های محبوب ترین گونه های قارچ می اندازیم.
چگونه قارچ را پرورش دهیم
1. قارچ دکمه ای سفید
نام های جایگزین: قارچ توانا، قارچ پرورشی، دکمه، شامپینیون
ویژگی ها: رایج ترین و با مزه ترین قارچ در اطراف است. نود درصد قارچ هایی که می خوریم از این نوع هستند. طعم کمتری نسبت به بسیاری از همنوعان عجیب و غریب آن دارد، می توان آن را به صورت خام یا پخته مصرف کرد و در سوپ ها و سالادها و روی پیتزاها به خوبی عمل می کند. خرید و فروش قارچ سفید در مناطق مختلف جهان به علت محبوبیت از رونق بالایی برخوردار است.
2. قارچ Crimino
نام های جایگزین: Cremini، baby bellas، قارچ ایتالیایی طلایی، رومی، قهوه ای کلاسیک، قهوه ای ایتالیایی، قارچ قهوه ای
خصوصیات: کرینو یک پورتوبلو جوان است. اگرچه کرینو تیرهتر، سفتتر و طعمدارتر از قارچ سفید دکمهای است، اما این دو را میتوان به جای هم استفاده کرد. بهطور فزایندهای، خردهفروشانی که امیدوارند از محبوبیت پورتابلوها سود ببرند، قارچهای کریمینی را بهعنوان «بچه بلا» میفروشند.
3. قارچ پورتوبلو
نام های جایگزین: پورتوبلا، قارچ مزرعه، قارچ کلاهک باز
ویژگی ها: در آشپزی ایتالیایی رایج است، پورتوبلوهای متراکم و غنی به سس ها و پاستاها عمق می دهند و یک جایگزین عالی برای گوشت هستند. هنگامی که پورتابلوها جوان و کوچک هستند، به آنها Criminis می گویند.
- بیشتر بخوانید: قارچ
اگر جایگزین نان می خواهید، حتی می توانید از کلاهک مسطح قارچ استفاده کنید. قارچ های این گونه به اندازه کف دست شما پهن هستند و بافت گوشتی آنها تا کباب کردن و پر کردن (یا هر دو!) قابل قبول است.
4. قارچ شیتاکه
نام های جایگزین: شیتاکه، جنگل سیاه، زمستان سیاه، بلوط قهوه ای، سیاه چینی، قارچ سیاه، سیاه شرقی، قارچ جنگلی، بلوط طلایی، دانکو.
ویژگی ها: در زبان ژاپنی شیتاکه به معنای “قارچ بلوط” است که توضیح می دهد که قارچ ها در کجای طبیعت یافت می شوند. این روزها اما بیشتر شیتاکه ها کشت می شود. آنها را بهتر از طریق کلاهک های قهوه ای چتری که تا حدی در زیر خم می شوند، شناسایی می کنند. شیتاک های تازه طعم و عطر چوبی سبکی دارند، در حالی که همتایان خشک شده آن ها شدیدتر هستند.
5. قارچ Maitake
نام های جایگزین: مرغ چوبی، قارچ سر میش، سر قوچ، کوموتاکه، قارچ رقصنده
خصوصیات: این قارچ از دور می تواند شبیه یک کلم باشد. این قارچها که در جنگلها نیز یافت میشوند، اغلب به صورت خوشهای با کلاهکهای نرم و پردارشان به فروش میرسند. این قارچ رایحه ای خاکی و طعمی گیمی دارد و بومی شمال غربی ایالات متحده و ژاپن است. آنها در ماه های آگوست و سپتامبر در شرق رودخانه می سی سی پی رشد می کنند.
6. قارچ صدفی
نام های جایگزین: صدف درختی، بال های فرشته، pleurotte en huître، قارچ abalone، shimeji
ویژگیها: اگرچه اینها را میتوان در طبیعت و در کنار درختان یافت، اما آنهایی که در فروشگاه یا منو میبینید به احتمال زیاد کشت میشوند. آنها مانند همنام هایشان سفید رنگ و بادبزن شکل هستند و بو و طعم لطیفی دارند. قارچ صدفی در بسیاری از غذاهای ژاپنی و چینی مانند سوپ ها و سرخ کردنی ها یافت می شود.
7. قارچ انوکی
نام های جایگزین: Enokitake، Enokidake، Futu، قارچ زمستانی، قارچ زمستانه
ویژگی ها: انواع خوراکی این قارچ ها دارای کلاهک های سفید براق و کوچکی هستند که به ساقه های نازک متصل شده اند و ترد مشخصی دارند. آنها خام خوب هستند. در طبیعت، آنها بر روی درختان هاکبری چینی، درختان زبان گنجشک، درختان توت و درختان خرمالو رشد می کنند.
8. قارچ راش
نام های جایگزین: بونا شیمجی، قارچ قهوه ای راش، قارچ صدفی
خصوصیات: پخته شده، این خوشه های قهوه ای ترد، ترد با مغزی شیرین هستند. خام اما طعم تلخی دارند.
9. قارچ شاه شیپور
نام های جایگزین: کینگ صدف، ترومپت رویال، صدف علی، بولتوس استپ، قارچ شاه قهوه ای، قارچ شاخ فرانسوی، قارچ شاه قهوه ای
همه چیز مربوط به ساقه ضخیم و گوشتی این قارچ جامبو است.
10. قارچ شیپور سیاه
نام های جایگزین: شاخ فراوان، لوستر سیاه، شیپور مردگان
این قارچ مواج در اواخر تابستان در غرب میانه و شرق یافت می شود و در تمام زمستان در غرب رشد می کند. ترومپت سیاه طعمی دودی و غلیظ دارد و نت هایی از قارچ ترافل سیاه در هنگام خشک شدن دارد.
11. قارچ چنترل
نام های جایگزین: طلایی، زرد، قارچ، قارچ تخم مرغی، ژیرول، پفیفرلینگ
خصوصیات: قارچ مانند، با فرورفتگی در مرکز کلاهک، یکی از محبوب ترین قارچ های وحشی است. (از آنجایی که کشت آنها بسیار دشوار است، لوسترها معمولاً در طبیعت یافت می شوند.) رنگ طلایی، گوشتی و سفت، آنها را با بوی زردآلو توصیف می کنند.
- بیشتر بخوانید: قارچ صدفی
آنها در بسیاری از غذاهای اروپایی از جمله فرانسوی و اتریشی رایج هستند و همچنین بومی ایالات متحده هستند. آنها به ویژه در غرب و شمال غرب اقیانوس آرام از سپتامبر تا ماه های سرد فراوان هستند.
12. قارچ جوجه تیغی
نام های جایگزین: دندان شیرین، جوجه تیغی چوبی
ویژگی ها: با بو و طعم شیرین، منطقی است که به این قارچ “دندان شیرین” نیز می گویند.
- بیشتر بخوانید: قارچ کامبوجا
(مگر اینکه قارچ قدیمی تر باشد – پس می تواند طعم تلخی به خود بگیرد). این قارچ ترد، آجیلی و گوشتی طعمی شبیه به قارچ دارد. این قارچ مقاوم در زمستان در ساحل غربی رشد می کند.
13. قارچ مورل
نام های جایگزین: morchella
ویژگی ها: یک خوراک زودگذر بهاری در غرب میانه و غرب. شما نمی توانید ظاهر مخروطی، اسفنجی و طعم چوبی آن را اشتباه بگیرید.
14. قارچ پورسینو
نام های جایگزین: Cèpe، bolete، king bolete، ، قارچ لهستانی، Steinpilz، stensopp، پنی bun
ویژگی ها: پورسینی با رنگ کمی قرمز مایل به قهوه ای یکی از ارزشمندترین قارچ های وحشی است که به دلیل بافت صاف و طعم معطر و چوبی آن مورد توجه قرار گرفته است. آنها در ایتالیا، و همچنین در فرانسه، جایی که به آنها cèpes می گویند، محبوب هستند.
پیدا کردن گوشت خوک تازه در ایالات متحده به این راحتی نیست، اما گوشت های خشک شده به راحتی با خیساندن در آب داغ بازسازی می شوند. اینها که در ایتالیا ارزشمند هستند و تجارت و صادرات قارچ در این نوع در آنجا بسیار بالا است، فصل تابستان کوتاهی در شرق دارند و در بهار و پاییز در ساحل غربی ظاهر می شوند.